Ajankohtaista

Ihanille naisille hemmottelusaunavaihtoehtoja Onnenpaikassa Hakakatu 3 20540 Turku.

Saunominen on suosittu sosiaalinen tilanne. Ystävien ja työtovereiden kanssa saunominen on aina mukavaa. Esimerkiksi työyhteisö voi käyttää TYKY-rahojaan saunomiseen. Yhteinen saunakokemus rentoutuksineen kantaa kauan hyvinvointina työyhteisössä. Sauna on hyvin pidetty esim. polttariporukoiden keskuudessa. Sauna on myös hauska ja erilainen syntymäpäivän viettotapa. Voit kutsua parhaat ystävät juhlimaan ikääntymistäsi tai päivänsankari voidaan yllättää pyytämällä hänet saunaan.

Saunan jälkeen tarjotaan puhdistavaa yrttiteetä. Ota saunan hoitoihin mukaan oma vesipullo ja pyyhe. Saunotukseen tarvitaan vähintään kolme henkeä ja isotkin ryhmät mahtuu. Käyttämämme tuotteet ovat luomuja ja luonnonmukaisia.

Saunojen hinnat:
50 € / henkilö, vähintään 3 saunojaa
70 € / henkilö, vähintään 2 saunojaa

Ruususauna

Ruusu on rakkauden, onnellisuuden ja myötätunnon symbooli, sen lempeä tuoksu lämmittää sielua ja vaikuttaa voimakkaasti mieleemme ja muistoihimme.

Ruususaunassa hoidetaan kehoa kokonaisvaltaisesti ihanilla ruusutuotteilla.

Hiukset pestään ruusushampoolla, kasvot puhdistetaan ruusuöljyllä ja keho pestään ruususaippualla. Saunassa vartalo kuoritaan ihanalla ruusukuorinta-aineella ja jalat saadaan kevyeksi ruusukylvyllä.

Saunan jälkeen laitetaan suihkaus ruusukasvovettä kasvojen alueelle.

Suklaasauna

Suklaan mielihyvää tuottavaa vaikutusta on mahdoton vastustaa. Suklaasauna on ihana hyvine tuoksuineen ja hoitavine aineineen. Suklaa sisältää 800 eri molekyyliä ja runsaasti polyfenoleja, jotka antioksidantteina taistelevat happiradikaaleja vastaan ja siten hidastavat ikääntymistä. Suklaa sisältää myös kivennäisaineita, magnesiumia, kaliumia, kalsiumia, fosforia ja rautaa. Suklaan on todettu myös aktivoivan solujen aineenvaihduntaa ja auttaa myös kuona-aineiden poistamisessa.

Suklaaöljy sivellään iholle saunassa ja annetaan vaikuttaa saunan lämmössä. Lämpö tehostaa suklaan vaikutusta, pehmentää, kiinteyttää, vahvistaa, kosteutta ja rauhoittaa ihoa.

Suklaan mielihyvää tuottavaa vaikutusta on mahdoton vastustaa. Suklaasauna sopii rentouttajaksi ja arjen katkaisijaksi.

Body delax-sauna

Body delax - saunassa kehoon levitetään hoitavat aineet ja niiden ihana tuoksu saa vartalosi rentoutumaan. Lempeä löyly, hämyinen sauna ja kynttilän valo saa ajatukset irti arjen kiireestä.

Ravitsevat luomuöljyt, kookos, hunaja ja elämänsuola saavat ihosi hehkumaan. Salli itsellesi hemmotteluhetki sekä rentoutus ja koe hoito-aineiden hoitava vaikutus.

Tuhkimosauna

Hemmottele itseäsi kun haluat olla kuin Tuhkimo tai arjen sankari, kun haluat pysähtyä tai kaipaat tukea terveydenhoitoosi. Hoitavina aineina käytetään vartalolle suola-hunajaseosta, jalkaterille yrttikylpyä ja kasvoille turvetta.

Polttarisauna

Häiden odotus on ihanaa aikaa. Morsian ja sulhanen odottavat mitä ystävät ovat keksineet heidän päänsä menoksi. Polttarisaunassa saunotaan morsiammen liat pois, jonka jälkeen hän aloittaa puhtaana uuden elämän. Morsiustaikoja voidaan suorittaa ryhmän toiveiden mukaisesti. Polttarisaunan sisällöksi voi valita minkä vain tarjolla olevan saunan.

Parisuhdesauna

Saunan ihanaa tunnelmaa. Valinnan mukaan: turvehunajaa tai suklaata keholle saunan lämmössä.

Äänimaljasauna

Äänimaljasaunassa hierotaan ensin luomukuorinta-ainetta koko keholla. Sen jälkeen hiljennytään istuskelemaan rauhassa, vaikka silmät kiinni seinään nojaten äänimaljoja kuunnellen ja rentoutumisesta sekä lämmöstä nauttien.

Äänimaljahoito on syvärentouttava menetelmä, jonka vaikutus perustuu äänivärähtelyyn ja äänen aaltoihin. Maljoja soittamalla syntyy kauniisti soivia ääniä: laskevia, nousevia, humisevia ja kauniisti keinuvia. Kuunnellessasi maljojen harmonisia ja kauniita ääniä, jokainen ääniaalto kuljettaa sinua kohti rennompaa ja rauhallisempaa olotilaa. Ääniaaltojen värähtelyt syvärentouttavat ja tuovat rauhaa sekä sielun ja mielen harmonian.

Hoidossa soitetaan äänimaljoja. Kehosi värähtelee eli soi, vaikka et sitä itse kuulekaan. Kehostamme on yli 70 prosenttia vettä, jota pitkin äänen värähtely voi kulkea. Elimistösi, luut, lihakset ja energiasi värähtelevät harmonisesti omalla värähtelytaajuudellaan. Silloin, kun sinä voit hyvin, sinä soit kauniisti ja harmonisesti. Mutta sitten, kun sinuun alkaa tulla stressiä ja huolia, kehosi joutuu epävireeseen, joka voi aiheuttaa epätasapainotiloja. Se taas voi tuoda sinulle huonoa oloa ja sairauksia. Äänimaljahoidossa epätasapainotilat voivat tasapainottua hoitavan äänen voimasta virittäen kehosi takaisin hvyinvoinnin taajuuksille.

Äänimaljoilla hoidetaan muun muassa unettomuutta, stressiä, ahdistusta ja kehon jännitystiloja. Koska ääni ei mene heti lihaksesta läpi, se resonoi kipukohdan ympärillä hellästi ja vähitellen rentouttaa lihasta.

Rentouttava lahjakortti ystävälle tai ystäville.

Äänimaljarentoutus lahjakortti yhdelle,kahdelle tai isommalle ystäväporukalle. Katkaise arjen kiireet ystävien kesken ihanalla ja trendikkäällä tavalla.

Lue lisää