Äänimalja- ja energiahoito

Yhdistelmähoidossa asiakas lepää hoitopöydällä himmeässä valaistuksessa lämpimästi peiteltynä. Hoito aloitetaan 30 minuutin äänimaljahoidolla, jonka jälkeen tehdään 30 minuuttia energia- ja reikihoitoa. Molempiin voit tutustua tarkemmin kotisivuillani. Tässä molemmista lyhyesti.

Äänimaljahoito on syvärentouttava menetelmä, jonka vaikutus perustuu äänivärähtelyyn ja äänen aaltoihin. Maljoja soittamalla syntyy kauniisti soivia ääniä: laskevia, nousevia, humisevia ja kauniisti keinuvia. Kuunnellessasi maljojen harmonisia ja kauniita ääniä, jokainen ääniaalto kuljettaa sinua kohti rennompaa ja rauhallisempaa olotilaa. Ääniaaltojen värähtelyt syvärentouttavat ja tuovat rauhaa sekä sielun ja mielen harmonian.  

Reikihoito alkaa päästä edeten käsillä kosketellen pikkuhiljaa jalkateriin. Reikihoitaja toimii energianvälittäjänä. Reikihoidossa mieli ja keho rentoutuu. Monet hoidettavat tuntevat energian virtauksen kehossaan ja kuumotusta hoidettavassa kohdassa.

Reiki vaikuttaa avaamalla kehon energiakanavia. Se antaa hoidettavalle lisää energiaa ja tasapainottaa kehon omaa energiaverkkoa.