Äänimaljahoito

Äänimaljahoito on syvärentouttava menetelmä, jonka vaikutus perustuu äänivärähtelyyn ja äänen aaltoihin. Maljoja soittamalla syntyy kauniisti soivia ääniä: laskevia, nousevia, humisevia ja kauniisti keinuvia. Kuunnellessasi maljojen harmonisia ja kauniita ääniä, jokainen ääniaalto kuljettaa sinua kohti rennompaa ja rauhallisempaa olotilaa. Ääniaaltojen värähtelyt syvärentouttavat ja tuovat rauhaa sekä sielun ja mielen harmonian.

Hoidossa soitetaan äänimaljoja. Kehosi värähtelee eli soi, vaikka et sitä itse kuulekaan. Kehostamme on yli 70 prosenttia vettä, jota pitkin äänen värähtely voi kulkea. Elimistösi, luut, lihakset ja energiasi värähtelevät harmonisesti omalla värähtelytaajuudellaan. Silloin, kun sinä voit hyvin, sinä soit kauniisti ja harmonisesti. Mutta sitten, kun sinuun alkaa tulla stressiä ja huolia, kehosi joutuu epävireeseen, joka voi aiheuttaa epätasapainotiloja. Se taas voi tuoda sinulle huonoa oloa ja sairauksia. Äänimaljahoidossa epätasapainotilat voivat tasapainottua hoitavan äänen voimasta virittäen kehosi takaisin hvyinvoinnin taajuuksille.

Äänimaljoilla hoidetaan muun muassa unettomuutta, stressiä, ahdistusta ja kehon jännitystiloja. Koska ääni ei mene heti lihaksesta läpi, se resonoi kipukohdan ympärillä hellästi ja vähitellen rentouttaa lihasta. Yhden tunnin hoito vastaa jopa kolmen tunnin unta.

Yksilöhoidossa maljat asetetaan kehon ympärille sekä kehon päälle asiakkaan levätessä hoitopöydällä peiton alla. (Vasta-aiheet yksilöhoidolle: Sydämentahdistin, syöpä, raskauden 3 ensimmäistä kuukautta.)

Ryhmärentoutus

Ryhmärentoutuksessa olevat lepäävät jumppapatjalla mukavasti peiton alla ja hoitaja soittaa maljoja kaikille yhtä aikaa. Ryhmärentoutus sopii kaikenlaisille ryhmille: Ystävä ja polttariporukalle sekä yritys- ja työyhteisöjen hyvinvointipäiville työpaikalle. Ryhmärentoutuksessa voit ottaa mukaasi oman mielen mukaan oman alustan, tyynyn, viltin ja rennot vaatteet.

Äänimaljarentoutus voidaan kesäisin suorittaa myös luonnon helmassa.

Tervetuloa rentoutumaan!

Yksilöhoito: 60 min / 55 €
Ryhmähoito: Ryhmien hinnat 15-20 € / hlö riippuen ryhmäkoosta.

Kysy tarjousta: puh. 050 3549516 / Pirjo Heiskanen

Hoitola tarjoaa lauantaisin äänimaljarentoutusta pienryhmille 3-4 henk. 20€/henk.

Uutuutena kahden hengen äänimalja yksilöhoidot  45€/henk.

Varaukset: Pirjo Heiskanen 050 3549516