Ayurveda ja Reiki

Ayurveda hieronta

Hoidon tarkoituksena on antaa keholle voimaa, vahvistaa immuniteettia, poistaa kipuja ja virkistää mieltä. Hoidolla voidaan parantaa mm. Verenkiertoa ja unen laatua. Ayurveda- hieronnassa koko vartalo hierotaan kevyesti kotimaisella lämpimällä yrttiöljyllä. Öljy valitaan aina kehotyypin (dosha) mukaan. Jokaisen yksilöllinen kehotyyppi määritellään kyselylomakkeella, joka täytetään ennen hoidon aloittamista. Hoito on erittäin rentouttavaa ja hierontatekniikka on kevyempää kuin klassisessa hieronnassa. Parhaimman tuloksen hoidosta saa n. 7 kerran sarjahoitona. Ayurveda hoito sopii mainiosti myös hemmottelu- ja rentoutushoidoksi. Hoidon kesto 90 min.

Ayurveda hieronta (90 min.)    80€

Ayurvedinen pää- ja kasvohieronta

Rauhan ja hyvinvoinninkokemuksen kannalta on tärkeää huolehtia aivojen ja päässä sijaitsevien aistien hyvinvoinnista. Pään alueen rentouttava ja elintoimintoja eheyttävänä hoitona voidaan käyttää erilaisia hierontatekniikoita. Intialaisissa hoitomuodoissa suositellaan päähierontaa päivittäin. Ayaverdinen pää- ja kasvohieronta poikkeaa intialaisesta päähieronnasta siten, että ayverdinen hoitomuoto on huomattavasti kokonaisvaltaisempi. Hoidossa hierotaan pään lisäksi mm. Käsiä, jalkapohjia, niskaa, kasvoja ja selkärangan aluetta. Pääalueella on 37 marmapistettä, jotka käsitellään hieronnan aikana rentouttavin ja ihokudosta uudistavin liikkein. Hoito vaikuttaa pääalueen verenkiertoon ja parantaa mm. Näkökykyä, kuuloa ja hajuaistia. Hieronta aktivoi hermojärjestelmää, helpottaa päänsärkyä ja migreeniä. Hoito on hyvin rentouttava ja sopii hyvin myös hemmotteluhoidoksi. Hoidossa käytetään frantsilan luomu yrttiöljyä. Kesto 60 min.

Ayurvedinen pää- ja kasvohieronta (60 min.)    55€

Reikihoito

Reikihoidossa asiakas lepää hoitopöydällä himmeässä valaistuksessa lämpimästi peiteltynä. Hoito alkaa päästä edeten käsillä kosketellen pikkuhiljaa jalkateriin. Kehosta käsitellään molemmat puolet. Reikihoitaja toimii energianvälittäjänä. Reikihoidossa mieli ja keho rentoutuu. Monet hoidettavat tuntevat energian virtauksen kehossaan ja kuumotusta hoidettavassa kohdassa.

Reiki vaikuttaa avaamalla kehon energiakanavia. Se antaa hoidettavalle lisää energiaa ja tasapainottaa kehon omaa energiaverkkoa. Tämän seurauksena kehon oma vastustuskyky kasvaa. Tällöin paranemisprosessi nopeutuu ja kehon omat tervehtymisprosessit stimuloituvat voimistaen ja nopeuttaen luonnollista paranemista. Henkisellä ja tunnetasolla reiki poistaa ja puhdistaa kielteisiä tunteita, tuo voimaa ja iloa sekä uskoa omaan itseen ja elämään. Se helpottaa ylittämään vaikeita tilanteita ja asioita sekä auttaa keskittymään, että hallitsemaan elämääsi ja päivittäisiä tilanteita paremmin. Reikihoito kehittää luovuutta, muistia ja intuitiota sekä tarjoaa tien henkiselle kehitykselle.

Reikillä voidaan hoitaa kaikkia sairauksia. Sitä käytetään paljon myös tukemaan esimerkiksi lääkehoitoa, sekä toipumaan leikkauksista, vammoista ja sairauksista. Reikiä käytetään mm. Päänsäryn hoidossa, hartia- ja niskakipujen sekä lihaskipujen ja -särkyjen helpottamisessa, alkoholi- ja tupakkariippuvuuksissa, verenpaineen hoidossa, sydänsairauksissa, kroonisissa sairauksissa, burnout-tilassa, saattohoidossa, surutyön aikana ym.

Reiki ei voi vahingoittaa ketään. Se on energiaa, jolla on pelkästään myönteisiä vaikutuksia.

Reikihoito (60 min.)    50 €
Reikihoito (90 min.)    73 €