Hieronnat ja hemmotteluhoidot Turussa

Tutustu alta hoitoihimme:

Hoitolan spesiaali

Räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi sopiva kokonaisuus. Voit käyttää hyväksesi laajan osaamiseni.
Paikan päällä voimme yhdessä sopia hoitokokonaisuudesta juuri sen hetkisiin tarpeisiisi.

Hoitoaika on noin 90-100 minuuttia ja hinta 85 €.

Ruusujalkakylpy ja hieronta

Ihanan hemmotteleva ja rentouttava jalka-kylpy, joka sisältää ruusunterälehtiä, ruusuöljyä ja mineraalisuolaa. Jalkojen kuorinta tehdään ruusu-suola kuorinta-aineella ja lopuksi jalkojen hieronta ruusuhierontavoiteella. Kaikki hoitoaineet ovat luonnonmukaisia.

60 min. 68€

Bambuhieronta

Bambuhieronnassa käsitellään koko keho ja kasvot pehmitettyjen bambukeppien ja ravitsevan bambuöljyn avulla. Hieronta  on hyvin rentouttava ja tehokas. Bambuhieronnassa käytettyjen bambujen avulla saadaan suuri kosketuspinta-ala, joka poistaa jännityksen ja lihaskireyden kehossa esimerkiksi jalkojen, selän ja hartioiden alueilla.

Bambuhieronta on vahvasti stimuloivaa. Se vaikuttaa syvempiin lihaskerroksiin, venyttää ja stimuloi hermosäikeitä sekä aktivoi nestekiertoa tehokaasti. Bambu on yksi maailman eniten mineralisoivista kasveista. Bambuöljy sisältää bam-boo-bio uutetta, joka ravitsee ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Se vaikuttaa ihon kimmoisuuteen, imeytyy välittömästi ja jättää ihon silkkisen pehmeäksi. 

Äärimmäisen hyvä selluliitin hoidossa, koska se aktivoi nestekiertoa tehokkaasti. Hoito voidaan tehdä myös osahoitona.

30min. 30€ / 60min. 60€ / 90min. 90 €

Suola-punaviini hieronta

Hoitoaineina käytetään mineraalisuolaa ja punaviinijauhetta sekä kookosöljyä tai vaihtoehtoisesti jotain muuta korkealaatuista öljyä. Mineraalisuola vaikuttaa elimistön happoemästasapainoon. Happoemästasapaino on kehon oma säätelymekanismi, jolla on keskeinen osa monissa elimistön toiminnoissa.

Suolan käyttö hieronnassa tukee kehon omia toimintoja ja poistaa kuona-aineita, happoja, myrkkyjä ja kiihdyttää aineenvaihduntaa sekä nestekiertoa. Näin kuona-aineet poistuvat nopeasti lihaksista. Yksi punaviinin suojaavia aineita on resveratrol-yhdiste, joka vaikuttaa vahvana antioksidanttina ja tätä kautta hidastaa ikääntymistä. Hieronnan jälkeen olosi on puhdistunut, rentoutunut ja energinen.

90min. 80€

Intialainen päähieronta + jalkahieronta

Intialaisessa päähieronnassa käsitellään selän alue, hartiat, olkavarret, niska, pää, kasvot ja korvalehdet. Intialainen päähieronta on turvallinen, miellyttävä ja tehokas hoitomuoto, joka poistaa stressiä ja rentouttaa. Se tuo myöskin helpotusta kipuun ja särkyyn.

Hoitoon liitetään jalkahieronta, joka lisää verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä poistaa nesteitä.

Jalkahieronnassa käytetään ravitsevaa öljyä tai aromaattista öljyä, asiakkaan toiveen mukaan.

Hoidon pituus mahdollistaa hoidettavalle pääsyn syvään rentouden tilaan ja antaa nautinnollisen hetken mielelle ja jaloille.

Asiakas lepäilee hoitopöydällä hoidon ajan.

75 min. 75 €

Yrttinyyttihieronta

Yrttinyyttihieronnan tekniikkaa perustuu lämpöfyysiseen reagointiin. Kehon aineenvaihdunta reagoi yli 40 asteen lämpöön tehokkaasti. Lämpö rentouttaa, lisää verenkiertoa ja kiinteyttää ihoa. Hieronta tehdään 40 asteisilla yrttinyyteillä, joilla hierotaan koko keho ayurvedisellä hierontatekniikalla. Hieronta antaa erinomaisen avun lihasjännitykseen, jäykkyyteen, kipuihin ja nivelongelmiin. Terveysvaikutusten lisäksi yrttinyyttihieronta on hemmottelua parhaimmillaan. 

90min. 80 €

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on hoitomuoto, joka lievittää stressiä ja rentouttaa. Se tuo helpotusta särkeviin sekä jäykkiin niska- ja hartialihaksiin. Niska ja hartiat kuuluvat lihasryhmiin, joihin stressi kasautuu. Hierominen voi tuoda heti helpotusta ja lihasten jännitystilat laukeavat.

Hieronnan edetessä asiakas rentoutuu ja hengitys muuttuu syvemmäksi ja kehossa virtaa enemmän happea. Aivot tarvitsevat paljon hapekasta verta, mikä parantaa keskittymiskykyä, muistia ja edistää hiusten terveyttä.

Intialaisessa päähieronnassa käsitellään niska, hartia, olkavarret, pää, kasvot ja korvalehdet. Intialainen päähieronta on turvallinen, miellyttävä ja tehokas hoitomuoto.

30min. 36€
45min. 48€

Suklaahieronta

Suklaa sisältää 800 eri molekyyliä ja runsaasti polyfenoleja, jotka antioksidantteina taistelevat happiradikaaleja vastaan ja siten hidastavat ikääntymistä. Suklaa sisältää myös kivennäisaineita, magnesiumia, kaliumia, kalsiumia fosforia ja rautaa. Suklaan on todettu myös aktivoivan solujen aineenvaihdunta ja se auttaa myös kuona-aineiden poistamisessa. Hoitavina aineina käytetään kaakaovoita, mikä on puristettu kaakaopavuista sekä kookosöljyä, jolla on monipuolinen hoitava vaikutus iholle mm. Ryppyjä silottavana ja kosteutta ylläpitävänä tekijänä.

Hoito pehmentää, vahvistaa, kiinteyttää ja rauhoittaa ihoa antaen samalla rauhallisen hyvän olon tunteen. Lämmin öljy ja laajat hierontaliikkeet rentouttavat niin kehon kuin mielenkin. Suklaahieronta sopii rentouttajaksi ja arjen katkaisijaksi. Suklaahieronta ei kuitenkaan sovi suklaa-allergikoille.

90min. 80 € 

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on kokovartalohoito joka rentouttaa kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti. Kivillä hierottaessa vaikutus perustuu lämpöön ja kivien tuomaan painon tunteeseen kudoksella. Kivien lämpötila on n. 55-65°c , siksi lämpövaikutus on suuri niillä alueilla joille kivet on asetettu. Lämmön vaikutus leviää verenkierron välityksellä kaikkialle kehoon, lämpö laajentaa verisuonia ja lisää verenvirtausta lähinnä niillä alueilla joissa kivet ovat. Kuona-aineita poistuu kudoksista verenkierron lisääntyessä. Pintalämmön sekä lmpimillä kivillä tehtävien sivelevien hierontaotteiden vaikutuksesta keho vapautuu erilaisista jännityksistä ja mieli rentoutuu.Yleiset hieronnan vaikutukset toteutuvat kuumakivihieronnassa.

Hieronta tehdään rentouttavalla-tai lihashoitohierontaöljyllä, jotka tukevat kivien lihaksia hoitavaa ja rentouttavaa vaikutusta. Hoidossa voidaan käyttää myös hyvänmielen hierontaöljyä jos kaipaa mielialan kohotusta, tai virkistävää hierontaöljyä elvyttämään.
Kuumakivihieronta kestää tunnin ja se tehdään hierontapöydällä.

60min. 68€

Ruusuhoito

Ruusuhoito on ylellinen hoito rakkauden energioiden avaamiseen. Ruusuhoidossa iho kuoritaan, jonka jälkeen koko kehon hoito jatkuu lempeällä ja syvärentouttavalla hieronnalla. Hoitavana aineena käytetään ruusuöljyä, joka kiinteyttää, kosteuttaa ja hehkeyttää ihoa sekä auttaa pitämään ihoa terveenä ja elastisena. Lopuksi kasvot käsitellään rentouttavalla hieronnalla, joka vapauttaa kasvojen jännitystä ja kireyttä. Ruusun vaikutus on mieltä ylentävä, rauhoittava ja tyynnyttävä sekä vahvistaa naisellisuutta. Hoidossa käytettävät hoitoaineet ovat korkealaatuisia ja luonnonmukaisia 100% ruusua. 

Aito rakkaus asuu vain avoimessa ja puhtaassa sydämessä. Loistava lahja, joka muistetaan.

120 min. 130 €

Detox-kuonanpoisto

Nykyaikainen elämä, stressi ja huonot ruokailutottumukset edesauttavat myrkkyjen pääsyä elimistöön aiheuttaen luonnollisen solujen energiatasapainon järkkymisen. Solujen luonnollinen toiminta on imeä ravintoaineita ja poistaa jäte-ja kuona-aineita. Detox jalkakylpy on laite, jolla elektrolyysien avulla voidaan turvallisesti, tehokkaasti ja miellyttävästi poistaa kehosta vereen ja lymfakiertoon irtoavia kuona-aineita ja palauttaa elimistön solujen tasapaino, puhdistaa ja palauttaa elimistön energiakenttien tasapaino, sekä lisätä kehon aineenvaihduntaa.

Hoidon vaikutukset

Detox jalkahoidosta on paljon hyötyä elimistölle. Monet ovat saaneet helpotusta eri sairauksien oireisiin. Detox-hoito ei koskaan ole samanlaista erilaisille ihmisille, ja tämä tarkoittaa sitä, että ilmeisesti hyvin samantapaisia oireita omaavat ihmiset kokevat erilaisia tuloksia. Monet saavat helpotusta kipuihin ja heidän olotilansa kohentuu, sekä unen laatu paranee. Hoidon vaikutuksesta ääreisverenkierto, aineenvaihdunta, vastustuskyky sekä elinvoima paranevat, lymfanesteiden liikkuminen nopeutuu, sekä kehon ph tasaantuu. Usein lisääntynyt energia auttaa jaksamaan paremmin.

Hoitokerrat

Hoitokertoja suositellaan vähintään kuuden hoitokerran kuuri. Tämä saa hyvän alun toksiinien poistamiselle kehosta ja antaa kehon omalle puhdistusmekanismille uuden ja paremman tavan puhdistua. Laitteen aktivoima puhdistusprosessi jatkuu kehossa 48-72 tuntia hoidon jälkeen, poistaen kuona-aineita. Hoitojen välillä on pidettävä 2-3 päivän tauko. Kuurin jälkeen hoitokertojen tiheyden määrittelee hoidettavan oma näkemys terveydestään. Kuona-aineista vapautuneen kehon elinvoimaa ylläpidetään terveellisellä ravitsemuksella, hyvällä nesteytyksellä ja riittävällä liikunnalla.

Kesto 30min
37€/hlö

Detox-kuonanpoisto ja jalkahieronta (60 min) 55€

Yhdistelmähoito: Aroma Touch jalkahieronta + intialainen päähieronta

Aroma Touch jalkahieronta

Aroma Touch jalkahieronta jossa yhdistyy hieronta ja hyvin  tunnettujen lihaksia rentouttavien,jännitystä vapauttavien,kudoksia pehmentävien,verenkiertoa edistävien ja lihastonusta  vähentävien aromaattisten öljyjen vaikutus.Aroma Touch jalkahieronta on hyvin suosittu jonka pyrkimys on tuottaa aivan erityinen rentouden ja hyvinvoinnin tila.

Intialainen päähieronta

Intialaisessa päähieronnassa käsitellään niska, hartia, olkavarret, pää, kasvot ja korvalehdet. Intialainen päähieronta on turvallinen, miellyttävä ja tehokas hoitomuoto, joka poistaa stressiä ja rentouttaa. Se tuo myös helpotusta kipuun ja särkyyn sekä edistää hiusten kasvua.

60 min. 68 €

Aroma Touch -rentoutushieronta

Aroma Touch - hieronta on aromahierontaa, joka rentouttaa ja auttaa stressin purkuun. Siinä hyödynnetään kahdeksaa eri sertifioidusti tehokasta ja puhdasta eteeristä öljyä, joilla vahvistetaan vastustuskykyä, hoidetaan ja vähennetään stressiä sekä tulehdustiloja ja palautetaan kehon tasapaino.

Aroma Touch-hoidossa ollaan hoitopöydällä vatsallaan. Hieronta tehdään selkärangan ja selän alueelle, sekä jalkapohjiin, joihin molempiin levitetään laadukkaita eteerisiä öljyjä. Lopuksi rentouttava pään hieronta. Hoito on tarkkaan suunniteltu läpivietäväksi tietyllä tavalla. Se on kliininen lähestymistapa puhtaiden eteeristen öljyjen levittämiseen. 

Hoito soveltuu kaikille, myös allergikoille. Hoito kestää 60 minuuttia.

60 min. 70 €

LUXUS HEMMOTTELUPAKETTI

Luxus hemmottelu- ja rentoutushoito on ihanan hemmotteleva ja rentouttava hoito. Se alkaa jalkojen refleksologisella hieronnalla tasapainottaen kehoa, lisää verenkiertoa ja tukee kehon hyvinvointia. Hoito jatkuu selän hieronnalla ja lihaksia rentouttavilla aromaattisilla öljyillä. Hieronta poistaa jännityksiä, pehmentää kudoksia, vilkastuttaa verenkiertoa ja vähentää lihasjännitystä. Öljyjen vaikutuksella on pyrkimys aivan erityiseen rentouden ja hyvinvoinnin tilaan. Lopuksi Ayurvedinen kasvo -ja päähieronta saa viimeisetkin jännitykset poistumaan.

Hoitoaika 
1,5h 100€
2h 130€

BODY DELAX MANGOHOITO

Jokainen meistä tarvitsee jotakin erityistä arkipäivään rutiinien rinnalle antamaan uutta energiaa. Mikä voisi olla ihanampaa kuin mangohoito. Ihoa pehmittävä, kosteuttava ja ravitseva mangovoi sopii hyvin kuivalle ja ikääntyvälle iholle, siloittaen karhean ja kuivan ihon. Mangovoi, kookos- ja arganöljy sisältävät runsaasti antioksidantteja ja siksi se on tehokas anti-age hoito kasvoille sekä vartalolle. 1,5 tuntia kestävä hieronta auttaa stressin ja lihasjännitysten lievittämiseen. Hoito lisää elinvoimaisuutta, energisyyttä ja hyvänolontunnetta.

Hoitoaika 
1,5h 90€