Reiki

Reikihoito

Reikihoidossa asiakas lepää hoitopöydällä himmeässä valaistuksessa lämpimästi peiteltynä. Hoito alkaa päästä edeten käsillä kosketellen pikkuhiljaa jalkateriin. Kehosta käsitellään molemmat puolet. Reikihoitaja toimii energianvälittäjänä. Reikihoidossa mieli ja keho rentoutuu. Monet hoidettavat tuntevat energian virtauksen kehossaan ja kuumotusta hoidettavassa kohdassa.

Reiki vaikuttaa avaamalla kehon energiakanavia. Se antaa hoidettavalle lisää energiaa ja tasapainottaa kehon omaa energiaverkkoa. Tämän seurauksena kehon oma vastustuskyky kasvaa. Tällöin paranemisprosessi nopeutuu ja kehon omat tervehtymisprosessit stimuloituvat voimistaen ja nopeuttaen luonnollista paranemista. Henkisellä ja tunnetasolla reiki poistaa ja puhdistaa kielteisiä tunteita, tuo voimaa ja iloa sekä uskoa omaan itseen ja elämään. Se helpottaa ylittämään vaikeita tilanteita ja asioita sekä auttaa keskittymään, että hallitsemaan elämääsi ja päivittäisiä tilanteita paremmin. Reikihoito kehittää luovuutta, muistia ja intuitiota sekä tarjoaa tien henkiselle kehitykselle.

Reikillä voidaan hoitaa kaikkia sairauksia. Sitä käytetään paljon myös tukemaan esimerkiksi lääkehoitoa, sekä toipumaan leikkauksista, vammoista ja sairauksista. Reikiä käytetään mm. Päänsäryn hoidossa, hartia- ja niskakipujen sekä lihaskipujen ja -särkyjen helpottamisessa, alkoholi- ja tupakkariippuvuuksissa, verenpaineen hoidossa, sydänsairauksissa, kroonisissa sairauksissa, burnout-tilassa, saattohoidossa, surutyön aikana ym.

Reiki ei voi vahingoittaa ketään. Se on energiaa, jolla on pelkästään myönteisiä vaikutuksia.

Reikihoito (60 min.)    50 €
Reikihoito (90 min.)    73 €